Velkommen til Elmegaarden

Unikke oplevelser i

naturlige omgivelser.

Nyd et afslappende ophold i naturlige omgivelser – kom helt tæt på dyrene!
Bondegårdsferie på gård med egen gårdbutik, med produkter fra eget mejeri.
Farmwellness med jacuzzi, tøndesauna,
grillhytte og egen vinkælder.

Besøg Elmegaarden allerede idag

 

Du kan læse om vores mange projekter og tilbud her på siden.

I vores gårdbutik kan du købe et bredt udvalg af gårdens produkter, heriblandt prisbelønnede produkter fra Danmarks mindste Mejeri.
Elmegaarden er et landbrug beliggende i Sommersted ved Haderslev. Gården er omdrejningspunktet for både landbrug,
egen gårdbutik, mejeri, samt forsamlingshus og bondegårdsferie.

Vores nyeste tiltag er Farmwellness, en anderledes måde at slappe af på, i naturlige ogivelser.
Dermed er Elmegaarden ikke bare et landbrug, men en oplevelse og meget mere end det. Elmegaarden er et foretagende der er
leveringsdygtig i kvalitetsprodukter, uanset om det er kød, mejeriprodukter, eller fester og sammenkomster.

Elmegaarden

 

Elmegården er en gammel familiedrevet gård, som er gået i arv gennem tre generationer siden 1945. Den drives i dag af Ryon Petersen, som er sønnen af gården, og Lisbeth hans kone. Sammen har de to børn Lasse og Louise, som selvom de ikke længere bor på gården stadig tager del i de mange opgaver.
Læs mere om os

Farmwellness

 

Et helt nyt, og endnu ikke set før, koncept, hvor vi kombinerer gårdens dejlige omgivelser med udendørs wellness faciliteter og mulighed for overnatning.
Wellness i traditionel forstand er meget populært og udbydes i forskellige arter flere steder. Det må I endelig ikke forveksle med vores bud på en oplevelse. Vi har naturen og frisk luft som omdrejningspunkt, kombineret med gårdens øvrige aktiviteter.
Læs mere om Farmwellness

Bondegårdsferie

 

Elmegaard er altid åben for besøgende. Vi giver derfor alle muligheden for at komme forbi ogopleve livet på en rigtig bondegård.I vores besøgsstald kan du hilse på får, lam, heste, geder, høns, ænder, gæs kaniner, katte og vores gårdhund Fuffi. I de øvrige stalde er der i vinterhalvåret mulighed for at hilse på vores køer og grise, som er inde i dybstrøelsesstalden i de kolde måneder.
Læs mere om Bondegårdsferie

Kursus & Fest

 

På Elmegaard har vi også mulighed for at lægge rammerne til din næste fest eller arrangement. Vi er klar over at en hver begivenhed kræver helt specielle rammer. Vi tilbyder derfor at I frit kan vælge hvilken af vores lokaler, der skal være omdrejningspunktet for netop jeres arrangement. Uanset hvilken sal I vælger, hygger vi om vore gæster med god hjemmelavet mad, så vidt mulig af gårdens egne produkter.
Læs mere om os

Klar til at opleve Elmegaarden?

 

På Elmegaarden har du mange muligheder for at finde noget der fanger enhvers interesser.
Måske i er en familie der gerne vil opleve at komme helt tæt på naturen, og møde dyrene og smage på gårdens egne produkter?
Måske skal veninderne forkæles med farmwellness, tapas og vin ? – Vi skaber gode rammer for alle!
Book her