Nyheder - Elmegården : Elmegården
Elmegården

Nyheder

Velkommen til nyhedssiden på Elmegaarden.dk. Her kan du altid holde dig opdateret med hvad der sker enten i vort landbrug, gårdbutik, mejeri, forsamlingshus eller vores bondegårdsferier og bondegårdsbesøg.

 


Bed and Breakfast
d. 7/4-14
Vi har nu mulighed for at tilbyde Bed and Breakfast i vores gamle stuehus, Lindegaarden. For mere info, se under Leje af lokaler.
Nedlukning af webshop
d. 3/11-13
Vi har besluttet at stoppe vores webshop. Vores produkter kan derfor fremover kun købes i vores gårdbutik i Sommersted eller hos vore forhandlere rundt omkring i Danmark. Såfremt I skulle ønske forsendelse af vores produkter, så giv os en kald, så finder vi en løsning.
Elmegaarden på Facebook
d. 18/1-13
Elmegaarden er nu også kommet på Facebook. Tilmeld dig vores side her:
Nyhedsbrev og månedens tilbud
d. 17/1-13
Fra d. 1. februar 2013 vil Elmegaarden hver måned udsende et nyhedsbrev, hvor vi kort vil fortælle om dagligdagen på gården. Dertil vil vi lave et super tilbud, der er gældende hele måneden, og som vi kan levere direkte hjem til netop Jeres dør.
Vi håber det falder i Jeres smag – husk at tilmelde Jer vores nyhedsbrev nederst på denne side.
Besøg af TVSYD
d. 14/5-12
Se eller gense udsendelsen fra “Kaffe med Kurt” mandag d. 14. maj 2012 her:
Webshop
d. 17/4-12
Efter flere måneders arbejde er vi nu klar med vores opdaterede hjemmeside og lancering af webshop. Vi glæder os til at kunne nå ud til en meget større del af Danmark end tidligere muligt, og forhåbentlig give mange flere en oplevelse. Så god fornøjelse med shoppen, vi håber den vil falde i jeres smag.
Første afsendelsesuge er uge 17, men det er muligt allerede fra idag at ligge jeres ordre i systemet.

Nyhedsbrev

d. 17/1-12

Du har nu mulighed for at tilmelde dig Elmegaards Nyhedsbrev. Der er en masse spændende tiltag i støbeskeen på den gamle bondegård, som løbende vil blive implementeret. En af de ting som vi arbejder med på den korte bane er en WebShop, hvor det vil være muligt at bestille udvalgte valgte varer via denne hjemmeside.

 

Nyhed fra mejeriet

d. 10/2-11

Så er der kommet endnu en ny type ost – denne gang en blåskimmeltype – en dejlig mild og cremet type – minder meget om gorgonzola. Vi har kaldt den for Madam Blå.


Slagtning af lam

d. 10/2-11

Vi har friskslagtet lam i gårdbutikken den 16. februar, har du ønsker til specielle udskæringer er du velkommen til at kontakte

os.


Ny hjemmeside

d. 07/03-05

Elmegaarden.dk har været under kærlig behandling af web-bureau Newvisions.dk, der har lavet et nyt frisk design samt tilført Elmegaardens værdier på nettet.

TIlmeld dig Elmegardens Nyhedsbrev her:

    Navn
    Email
    tilmeldframeld