Farmwellness – pakkeløsninger

Fra: 1,495 DKK

Pakke 1 indeholder

Tapas med gårdens egne produkter serveret i vinkælderen eller orangeri, afhængigt af antal og ønsker. Derudover er der fri adgang til Wellnessområdet. Tilkøb af drikkevarer kl. 16.00 Ankomst og rundvisning på gården kl. 17.30 Vin og tapas i vinkælderen kl. 19.30 Omklædning til Wellness og nyd roen i haven så længe i lyster.

Pakke 2 indeholder

Tapas med gårdens egne produkter serveret i vinkælderen eller orangeri, afhængigt af antal og ønsker. Derudover er der fri adgang til Wellnessområdet. I denne pakke fås også overnatning i vores aftægtshus og indeholder ét dobbeltværelse. Tilkøb af drikkevarer, sengelinned og morgenmad Dag 1. kl. 16.00 Ankomst og rundvisning på gården, samt indkvartering i bondehuset kl. 17.30 Vin og tapas i vinkælderen kl. 19.30 Omklædning til Wellness og nyd roen i haven så længe i lyster. Dag 2. Morgenmad anrettes og leveres i huset hvis tilkøbt. Udtjekning kl. 10.00

Pakke 3 indeholder

Er til dig der ikke kan få nok, og vil have den totale oplevelse. Den indeholder Tapas med gårdens egne produkter serveret i vinkælderen eller orangeri, afhængigt af antal og ønsker. Derudover er der fri adgang til Wellnessområdet, overnatning i vores aftægtshus samt middag i grillhytten. Tilkøb af drikkevarer, sengelinned og morgenmad Dag 1. kl. 16.00 Ankomst og rundvisning på gården, samt indkvartering i bondehuset kl. 17.30 Vin og tapas i vinkælderen kl. 19.30 Omklædning til Wellness og nyd roen i haven så længe i lyster. Dag 2. Morgenmad anrettes og leveres i huset hvis tilkøbt. Brug dagen på gåture på stierne omkring markerne på gården, fiskeri i sø eller Å eller bare afslapning i huset. KL. 16.45 Udtjekning fra bondehuset Kl. 17.00 Vi går i gårdbutikken og udvælger det kød, som ønskes tilberedt i grillhytten – dertil serverer vi årstidens salater og tilbehør fra køkkenhaven, og selvfølgelig vælger vi den rette vin fra vinkælderen heritl.
Kategorier: ,

Du kunne også være interesseret i...