Leje af lokaler - Elmegården : Elmegården
Elmegården

Leje af lokaler

På Elmegaard har vi også mulighed for at lægge rammerne til din næste fest eller arrangement.

 

Vi lægger stor vægt på at give vores besøgende en oplevelse. Efter en god middag giver vi derfor altid vores gæster muligheden for at besøge dyrene i staldene eller at gå en tur ud på marken, så man ved selvsyn kan se, at Elmegård sætter dyrevelfærd i højsædet. Er man til en gåtur i naturen kan man gå ned til søen eller ud i den gamle landbohave. Gårdbutikken, gårdmejeriet og vinkælderen er selvfølgelig også altid åbent for gæsterne.

 

Vi er klar over at en hver begivenhed kræver helt specielle rammer. Vi tilbyder derfor at I frit kan vælge hvilken af vores lokaler, der skal være omdrejningspunktet for netop jeres arrangement. Uanset hvilken sal I vælger, hygger vi om vore gæster med god hjemmelavet mad, så vidt mulig af gårdens egne produkter. Du kan vælge menukortet i øverste bjælke og se, hvad vi tilbyder. Dog er vi altid åbne for at nye forslag, så skulle du have andre ønsker til menuen, finder vi sagtens en løsning på det.

 


Hestestalden
I den gamle hestestald har vi bevaret det originale loft med hvælvinger, så man sidder med fornemmelsen af hvor staldbåsene har været opstillet. Det giver en helt unik ramme til netop dit arrangement, som er med til at give både dig og dine gæster en særlig oplevelse.Der er i denne sal plads til op mod 60 personer.
Kornmagasinet
På det gamle kornmagasin, som ligger ovenpå Hestestalden har vi også været tro mod bygningens oprindelige formål. Der er i loftet synlige bjælker, som i gamle dage blev brugt til at inddele rummet til forskellige kornsorter. I dag danner dette lokaler oftest rammerne om de større fester, blandt andet kan nævnes bryllupper, fødselsdage og jubilæer. I denne sal er der også mulighed for at benytte det store dansegulv efter den mad, som kan være tilberedt på den store grill bagerst i salen.Der er i denne sal plads til op mod 100 personer.
Grillhytten
I den smukke gårdhave med udsigt over søen giver vi vores gæster muligheden for at opleve den ægte vildmarksstemning. Hytten er bygget i solide træbjælker med en stor gril i centrum. Denne hytte lægger i de lunere perioder, op til rigtig friluftshygge. Her er der mulighed for at starte ud med vin-og ostesmagning i vinkælderen, besøg i gårdbutikken for at udvælge sin egen bøf fra køl, som tilberedes i hytten, og afslutningsvis smage de forskellige hjemmelavede is fra is-mejeriet.Der er i hytten plads til op mod 21 personer.Ønsker man ikke at køre hjem efter festen tilbyder vi også overnatning i nyrestaurerede soveværelser med himmelsenge, stuklofter og flotte gamle møbler – ja i ægte herregårdsstil. For mere info, se under Bed and Breakfast.