Bondegårdsferie

Elmegaarden’s Bondegårdsferie

 

Vi tilbyder en uforglemmelig ferie på landet, hvor du kommer helt tæt på livet på gården – og alt der følger med. Du overnatter i vores bondehushus, der kun ligger 300 meter fra gården og har derfor mulighed for, på helt egen hånd, at færdes på vore matrikler. Se mere om huset og dets omgivelser under ”overnatning”.
I vores besøgsstald kan du hilse på vores to heste Karlo og Rut, vores to geder Maren og Mette, kaninerne Villy og Wilma, der ofte har unger! Og så har vi altid omkring 25 høns og 10 gæs i stalden. Gårdhunden Fuffi sørger for ro og orden blandt alle dyrene, og er altid frisk på en krammer og nussetur.
Besøger du os i sommerhalvåret, kører vi også gerne en tur ud på “prærien” med traktor og vogn og hilser på vores 150 Hereford køer og kalve, og selvfølgelig skal tyren Magnum også lige kløes på ryggen. Vi kører også forbi vores 50 – 80 får og lam, som går på egen fold.
Book Bondegårdsferie

Kaniner, heste, får, lam, grise, gæs, høns, katte, ænder & gårdhunden

 

I møder mange dyr på gården. Mød vores kaniner, måske er I heldige at komme når vi har unger. Vær med til at fodre gårdens dyr, og kom helt tæt på dem. Gårdhunden følger gerne med rundt.

Mejeriet

 

Elmegaardens gårdmejeri er bygget i 2004 og blev taget i brug oktober samme år. Mejeriet er Danmarks mindste mejeri, som producerer ca. 200 kg. ost om ugen, 100 pakker smør, 35 liter gammeldags kærnemælk og hver 14. dag 350 liter hjemmelavet is. Da vi kun har kødkvæg i vores produktion, køber vi mælken ude, men derfor går vi bestemt ikke på kompromis med kvaliteten

Læs mere om mejeriet

Bondegårdsbesøg

 

Vi åbner gerne gården for besøg for grupper af min. 20 personer, der tilbydes en guidet rundvisning af alle vores foretagender og selvfølgelig giver vi smagsprøver i butikken på vores egne produkter. For børnehaver og skoleklasser plejer isen at være et hit;) Hvis vejret tillader det, kører vi en tur eller to på marken og besøger dyrerne derude. Efter en time eller to blandt dyrene kan man nyde sin egen
medbragte madpakke i den hyggelige gårdhave, eller man kan bestille mad i forsamlingshuset.

Grillhytten

 

Vores grillhytte kan bruges til hygge og afslapning og hvor I sammen kan lave lækre grillretter. Derudover har vi en bålplads til de der vil nyde aftenen i det fri. Kom og nyd det sammen med familien, kollegaerne eller vennerne.

Grillhytten er til rådighed for alle der booker sig ind på vores ophold.

Overnatning i landhus

 

Et hyggeligt lille landhus med udsigt til marker og i rolige omgivelser. Der er 4 værelser i huset med dobbeltsenge, et fælles køkken, opholdsrum, 2 badeværelser og en stor have med solterrasse. Aftægtshuset ligger ca. 300 meter fra hovedgården Elmegaarden.

Læs mere om overnatning

Elmegaard ser frem til at byde jer velkommen
i unikke omgivelser. Hvis i har spørgsmål er i velkommen
til at skrive til os på: elmegaarden@elmegaarden.dk