Farmwellness

Elmegaarden’s Farmwellness

 

Et helt nyt koncept, ikke set før, hvor vi kombinerer gårdens dejlige omgivelser med udendørs wellness faciliteter og mulighed for overnatning.

Wellness i traditionel forstand er meget populært og udbydes i forskellige arter flere steder. Det må I endelig ikke forveksle med vores bud på en oplevelse. Vi har naturen og frisk luft som omdrejningspunkt, kombineret med gårdens øvrige aktiviteter.
I baghaven kan I nyde den varme tøndesauna, den boblende jacuzzi, udebruser med udsigt over søen, samt frit benytte både vinkælder og grillhytte til hygge og afslapning.

Farmwellness er bygget op som et pakkekoncept, så I helt selv kan sammensætte den pakke, der falder i jeres smag.

Har i spørgsmål til Farmwellness er i altid velkommen til at kontakte os, på telefon 29 40 39 97.
Book Farmwellness

Udendørs jacuzzi

 

Findes der noget mere afslappende end at sidde i en lækker bobblende jacuzzi, med de skønneste landlige omgivelser? Kom og nyd det sammen med familien, kollegaerne eller vennerne.

Jacuzzien er tilrådelighed for alle der booker sig ind på vores ophold, og kan bruges hele dagen og lukker ned senest ved midnat.

Tøndesauna

 

I vores tøndesauna kan du få varmen og blive løsnet op i kroppen. Kom og nyd det sammen med familien, kollegaerne eller vennerne.

Tøndesaunaen er tilrådelighed for alle der booker sig ind på vores ophold, og kan bruges hele dagen og lukker ned senest ved midnat.

Vinkælderen

 

I vores helt egen vinkælder fra 1880, har vi et bredt udvalg af Franske, Italienske, Spanske og Sydamerikanske vine. Vi har en klar forkærlighed for de franske bordeaux vine, hvilke findes i forskellige klasser, men vi har sikret at der er lidt for en hver smag fra hele verden. Vinkælderen benyttes selvfølgelig i forbindelse med tapas/wellness arrangementer, men har også åben i gårdbutikkens åbningstider, så der er mulighed for at købe vine med hjem, det klæ’r kødet fra butikken. Vi har altid mere end 1000 flasker vin på hylderne, og der sker løbende udskiftning i sortimentet.

Grillhytten

 

Vores grillhytte kan bruges til hygge og afslapning og hvor I sammen kan lave lækre grillretter. Derudover har vi en bålplads til de der vil nyde aftenen i det fri. Kom og nyd det sammen med familien, kollegaerne eller vennerne.

Grillhytten er til rådighed for alle der booker sig ind på vores ophold.

Overnatning i landhus

 

Et hyggeligt lille landhus med udsigt til marker og i rolige omgivelser. Der er 4 værelser i huset med dobbeltsenge, et fælles køkken, opholdsrum, 2 badeværelser og en stor have med solterrasse. Aftægtshuset ligger ca. 300 meter fra hovedgården Elmegaarden.

Læs mere om overnatning

Elmegaard ser frem til at byde jer velkommen
i unikke omgivelser. Hvis i har spørgsmål er i velkommen
til at skrive til os på: elmegaarden@elmegaarden.dk