Siden 1945

Elmegaarden

Elmegaarden

Vores grillhytte kan bruges til hygge og afslapning og hvor I sammen kan lave lækre grillretter. Derudover har vi en bålplads til de der vil nyde aftenen i det fri. Kom og nyd det sammen med familien, kollegaerne eller vennerne. Grillhytten er til rådighed for alle der booker sig ind på vores ophold.
Vi arrangerer gerne fremvisning og smagsprøver af vores produkter fra mejeriet til grupper.
Ring og hør nærmere på telefon 29 40 39 97.

Nabogården

 

Udgangspunktet for Elmegaarden, som vi driver den i dag, blev i 1992, hvor nabogården blev opkøbt. Nabogården er blevet restaureret igennem årene og danner i dag rammerne for vores festlokaler og stalden med gårdens ”klappe-dyr”.

Landbruget

 

Jorden omkring gården dyrkes med byg, hvede, havre og græs. En meget stor del af vores jord (ca. 50 ha) ligger i et miljøfølsomt område, og det betyder, at der ikke må sprøjtes og gødes på disse arealer. På netop disse arealer græsser vores herefordbesætning bestående af ca. 150 kreaturer og vores moderfårsbesætning på 40 får og i sommermånederne deres 50-60 lam. Alle vores produktionsdyr er grundlaget for salget af kødprodukter i gårdbutikken og udgangspunktet for menuerne i vores festlokaler.

Kerneværdien på Elmegaarden er at gøre det så simpelt som muligt

 

Vi sætter en stor ære i at vores dyr trives, mens de er her. Det giver ikke kun tilfredsstillelse at se vores dyr trives, det smages også i kødet, som tydeligvis bærer præg af det frie liv, vores dyr lever. Næst efter vores dyr er det vigtigt for os at give vores kunder og besøgende en oplevelse, hver gang de kommer forbi. Vi dyrker princippet jord til bord, hvilket betyder, at vi så vidt muligt serverer kød, grøntsager, bær og mejeriprodukter fra vores egen produktion til arrangementer og i gårdbutikken.
Book ophold

Elmegaard ser frem til at byde jer velkommen
i unikke omgivelser. Hvis i har spørgsmål er i velkommen
til at skrive til os på: elmegaarden@elmegaarden.dk