Kursus & Fest

Lad Elmegården danne rammerne til dit næste arrangement.
Hvad enten det drejer sig om dåb, fødselsdag, bryllup eller begravelse – vi gør alt for at din dag bliver uforglemmelig.

Elmegaarden’s lokaler

 

Vi er klar over at en hver begivenhed kræver helt specielle rammer. Vi tilbyder derfor at I frit kan vælge hvilken af vores lokaler, der skal være omdrejningspunktet for netop jeres arrangement. Uanset hvilken sal I vælger, hygger vi om vore gæster med god hjemmelavet mad, så vidt mulig af gårdens egne produkter.
Vi lægger stor vægt på at give vores besøgende en oplevelse. Efter en god middag giver vi derfor altid vores gæster muligheden for at besøge dyrene i staldene eller at gå en tur ud på marken, så man ved selvsyn kan se, at Elmegaard sætter dyrevelfærd i højsædet. Er man til en gåtur i naturen kan man gå ned til søen eller ud i den gamle landbohave. Gårdbutikken, gårdmejeriet og vinkælderen er selvfølgelig også altid åbent for gæsterne.
Book lokaler nu

Kursus & Events

 

Vores lokaler og faciliteter er oplagte til at danne rammerne omkring såvel konferencer som events. Så hvis du står og mangler lokalerne og forplejningsmulighederne til dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere har vi et hav af muligheder, både indendørs og udendørs. Vi har igennem Corona blandt andet skabt rammerne til flere udendørsmøder rundt om bålstedet og med vandring på vore marker og holdt fødselsdage i vores maskinhus – kort sagt, vi har højt til loft og mange muligheder. Kontakt os for dialog om mulighederne.
Kontakt os

Hestestalden

 

I den gamle hestestald har vi bevaret det originale loft med hvælvinger, så man sidder med fornemmelsen af hvor staldbåsene har været opstillet. Det giver en helt unik ramme til netop dit arrangement, som er med til at give både dig og dine gæster en særlig oplevelse.
Der er i denne sal plads til op mod 60 personer.
Book Hestestalden

Høloftet

 

På det gamle kornmagasin, som ligger ovenpå Hestestalden har vi også været tro mod bygningens oprindelige formål. Der er i loftet synlige bjælker, som i gamle dage blev brugt til at inddele rummet til forskellige kornsorter. I dag danner dette lokale oftest rammerne om de større fester, blandt andet kan nævnes bryllupper, fødselsdage og jubilæer.
Der er i denne sal plads til op mod 100 personer.
Book Kornmagasinet

Grillhytten

 

Vores grillhytte kan bruges til hygge og afslapning og hvor I sammen kan lave lækre grillretter. Derudover har vi en bålplads til de der vil nyde aftenen i det fri. Kom og nyd det sammen med familien, kollegaerne eller vennerne.
Grillhytten er til rådighed for alle der booker sig ind på vores ophold.
Book Grillhytten

Elmegaard ser frem til at byde jer velkommen
i unikke omgivelser. Hvis i har spørgsmål er i velkommen
til at skrive til os på: elmegaarden@elmegaarden.dk